Ulica hrvatskih žrtava 51, 33000 Virovitica
+385 911623066
info@armtech.hr
CLOSE

Načini plaćanja

Odaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara:

Vašu narudžbu možete platiti transakcijskim računom, internet bankarstvom, virmanom, kartično do 36 rata ili gotovinski po primitku pošiljke – naši načini plaćanja su prilagođeni vašim mogućnostima.
ARMtech vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem na sljedeće načine:

Plaćanje gotovim novcem po primitku pošiljke (otkupnina):

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

VAŽNO: Za sve pakete sa plaćanjem pouzećem Hrvatska Pošta naplaćuje naknadu za uslugu slanja poštanske uputnice sukladno cjeniku, i to 3,75 % od iznosa otkupnine (najmanje 9,00 kn, najviše 80,00 kn).

Naknadu naplaćuje dostavljač HP-a od primatelja, uz naplatu otkupnine (naknada + navedena vrijednost otkupnine).

Ukoliko želite izbjeći taj dodatni trošak, preporučujemo odabir direktne bankovne transakcije, te u tom slučaju samo preuzmete paket.

Po ponudi/predračunu (direktna bankovna transakcija) – Virmansko plaćanje:

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

CorvusPay

CorvusPay je fleksibilna, maksimalno pouzdana, visoko dostupna Internet Payment Gateway usluga za plaćanje karticama u web trgovinama, provjerena kroz milijune transakcija provedenih za više stotina trgovaca iz Hrvatske i regije!

CorvusWallet

CorvusWallet je metoda plaćanja koja vam omogućuje brža, jednostavnija i sigurnija plaćanja jednom spremljenim karticama. Nema više potrebe za ukucavanja brojeva kartica, datuma isteka i ostalih informacija koje se unose na platnoj formi kada se ne plaća iz CorvusWallet-a. Potrebno je samo unijeti korisničko ime i lozinku korisničkog računa.
Za još bolje iskustvo i brže plaćanje, kao korisnik ARMtech i CorvusWallet-a možete povezati svoje korisničke račune prilikom plaćanja na stranici ARMtech ili na portalu CorvusWallet-a, nakon čega, po prijavi na svoj ARMtech račun, ne morate unositi dodatno korisničko ime i lozinku za pristup CorvusWallet-u, već vam pristupni podaci koje koristite na ARMtech vrijede i za CorvusWallet.

 

CorvusPay by IBAN

Nova metoda plaćanja za korisnike Internet bankarstva sljedećih banka: Privredne banke Zagreb, Zagrebačke banke i Erste&Steiermärkische banke. Kupac plaća u sigurnom okruženju licenciranog pružatelja platne usluge. Kupac tijekom kupovine inicira plaćanje unosom svog IBAN računa i potvrdom svog identiteta u svojoj banci. Identitet potvrđuje jednakim vjerodajnicama (najčešće svojim tokenom i jednokratnom lozinkom) koje koristi za pristup Internet bankarstvu svoje banke. Kupac dodatno potpisuje transakciju unosom jednokratnog PIN-a kojeg generira svojim tokenom. Nakon što se transakcija u Vašoj banci izvrši, poslat ćemo Vam proizvode iz narudžbe. U slučaju da se transakcija ne izvrši u roku od 5 dana od iniciranja transakcije, narudžba će se automatski poništiti.

Kartično plaćanje:

Jednokratno:

PBZ Card Premium Visa, Diners, Mastercard®, Maestro®, Visa i gotovina.

Obročno:

Mastercard® i Visa ZABA do 24 rata beskamatno.
Diners do 36 rata beskamatno.

    

 

Brza dostava na Vašu adresu

Brza dostava na Vašu adresu

Povrat u 14 dana

Povrat u 14 dana

Posjetite nas i na Facebooku

Posjetite nas i na Facebooku

Dobrodošli u ARMtech web trgovinu! Prijavite se za početak kupovine. Ako ste novi korisnik, Registrirajte se →

0
0
Košarica
Isprazni košaricuReturn to Shop