360 Vacuum Robot S10

Cijena je sa uračunatim popustom od -10% za direktnu bankovnu uplatu i kriptovalute 3.999,00kn s PDV-om

3.999,00kn

0,00kn

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Kategorije: ,

Specifikacije

Nitko ne poznaje vaš dom kao vi – osim usisavača S10
Uređaj je opremljen sa tri snažna LiDAR senzora. Oni pomažu usisavaču da 3D skeniranjem prostora precizno analizira vaš dom i prije samog usisavanja ukloni tzv. “mrtve točke”. To u praksi znači da usisavač neće naletavati na zidove i druge predmete, a smanjena je i mogućnost da se uređaj negdje “zaglavi”.

Glavni laser se fokusira se na objekte na daljinu. Može otkriti predmete udaljene do 8 metara, što znači da može primijetiti dijete kako puže po podu, psa koji spava na pločicama ili namještaj koji je nedavno donešen u prostoriju ili je samo malo pomaknut.

Prednji laser detektira i uvećava predmete koji se nalaze na putu koji je S10 odredio za čišćenje. Laser detektira predmete veličine već od 1 centimetra. Kada predmet skenira, “razmisli” što će s njim – usisati ga ili ga obići.

Zidni laser je treći laser koji S10 koristi, a služi mu za mjerenje visine. Robotski usisavač tako pouzdano zna može li se progurati između ili ispod prepreka ili bi jednostavno trebao krenuti zaobilaznim putem. Ti proračuni se događaju u trenutku, tako da, ako ćete promatrati svoj usisavač, nećete vidjeti nikakva zastajkivanja.

S10 koristi 3D mapiranje kako bi stvorio detaljan nacrt vašeg doma
Kako smo na početku recenzije spomenuli, većina uređaja za čišćenje služi se 2D tehnologijom skeniranja. Točnije, usisavači su opremljeni sa samo jednim LiDAR senzorom koji može vidjeti i otkriti objekte samo u dvije dimezije.

Uz to, većina usisavača bez prednjeg ili zidnog lasera imaju tzv. “slijepe točke”, a one se manifestiraju kada uređaj skreće. Taj nedostatak ih dovodi do toga da pogrešno procjenjuju visinu, udaljenost ili oblik predmeta oko kojih čiste. Često taj 2D način mapiranja dovodi do frustracija vlasnika, jer se tada uređaji znaju zaglaviti, “žvakati” tepihe ili odjeću, čupati kablove i raditi slične “nepodopštine”.

No, sada je to prošlost – S10 skenira prostor u tri dimenzije. A u sken ulazi cijeli tlocrt vašeg stana, sav namještaj, ali i razni predmeti koje ste slučajno ostavili po podu. Ujedno, robot pamti tlocrt vašeg doma i neprestano ažurira mapu tijekom čišćenja.

Uz tri lasera za S10 praktički nema prepreka
Zanimljiv je podatak koji se hvale inženjeri koji su konstruirali S10. Naime, taj robot s prednjim LiDAR senzorom može otkriti više od 100 različitih predmeta u vašem domu. Također, impresivni su i rezultati koje pokazuje S10 na testovima. Usporedivši ga sa prethodnim modelom, S10 je za čak 900% bolji u izbjegavanju prepreka. Nakon ovako impresivne brojke, poboljšana preciznost 3D mapiranja S10 za više od 100% ne zvuči (na prvu) nešto posebno bitno.

S10 koristi istu navigacijsku tehnologiju kao i NASA-in Mars Rover. Samo, umjesto skeniranja Marsa, Vaš usisavač će za samo nekoliko sekundi skenirati i naučiti gdje se što nalazi u vašem domu. Dodajmo da će se on uvuči čak i u one teško dostupne kutove o kojima vi radije ne biste razmišljali.

Dodatne informacije

Brand

Dodatne informacije

Brand 360
Model S10
Boja Crna
Napredne značajke LIDAR dToF + SLAM, usisna snaga 3300 Pa, 550ml spremnik vode, 500ml spremnik prašine
Baterija 5000mAh, autonomija do 180min, punjenje 4-5h
Dimenzije i težina 350 x 350 x 85mm, 3.85kg
Paket 1x 360 s10, 1x postaja za punjenje, 1x spremnik za vodu, 1x modul za brisanje (s krpom), 1x korisnički priručnik, 1x alat za čišćenje, 1x adapter za napajanje, 1x utikač
Jamstvo 2 godine (1 godina na bateriju)