Akcija!

Pametni sat ZEPP E (round) Champagne Gold Special Edition

Cijena je sa uračunatim popustom od -10% za direktnu bankovnu uplatu i kriptovalute 1.979,00kn 1.709,00kn s PDV-om

1.709,00kn

0,00kn

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Specifikacije

Baterija
188 mAhTrajanje baterije
Do 7 danaPovezivanje
Bluetooth

Vodootpornost
5 ATM

Kompatibilnost
Android i iOS

Dimenzije
42.2 x 42.2 x 9.1 mm

Težina
32 g

Ostale značajke
GPS + GLONASS, BioTracker, akcelerator, geomagnetski senzor i senzor osvjetljenja

Dodatne informacije

Moderan pametni sat s zakrivljenim 3D staklom, uvijek uključenim zaslonom i više senzora za praćenje aktivnosti i zdravlja što ga čini jednim od najboljih pametnih satova ako želiš pratiti svoj sportski napredak i nositi prekrasan dodatak koji u svakoj prilici poboljšava tvoj izgled.

Zepp E ističe se zbog pažnje koja se poklanja njegovom gracioznom dizajnu. 3D zakrivljeno staklo bez okvira daje nježni vizualni efekt iz bilo kojeg kuta u koji ga gledaš, s linijama koje kao da nemaju kraja i elegantnim izgledom sposobnim zarobiti bilo koji pogled. Ovi vijugavi i savršeni završni slojevi uspijevaju spojiti svoju staklenu prednju stranu s besprijekornim kućištem od nehrđajućeg čelika do savršenstva. Rezultat je pametni sat debljine samo 9 mm, toliko tanak i ultra lagan da ga možeš ugodno nositi cijeli dan.

Bilo da se radi o hodanju, trčanju, biciklizmu kao prijevoznom sredstvu ili nekom od 11 sportskih načina uključenih u Zipp E Circle, uvijek možeš provjeriti status svog treninga i prilagoditi intenzitet napredovanju sa svakim svojim sportom.

Izaberi između trčanja na otvorenom, hodanja / trčanja na traci za trčanje, trčanja s preprekama, hodanja, vožnje bicikla, sobnog bicikla, plivanja, eliptičnog stroja, slobodnog stila, planinarenja i skijanja i prilagodite mjerenja svakoj aktivnosti. Uz to, zahvaljujući razini otpora vode od 5 ATM i načinu plivanja, možeš ući u bazen bez skidanja sata.

Sve informacije možeš provjerite kad god želiš s impresivnog AMOLED panela Amazfit Zepp E-a 1,28 inča. Uz nevjerojatnu razlučivost u boji i 326 piksela po inču, sve svoje podatke možeš vidjeti na licu mjesta u savršenoj kvaliteti. Uz to, važne informacije poput vremena i datuma uvijek se prikazuju na zaslonu zahvaljujući funkciji Uvijek uključeno.

Uživaj u svom pametnom satu Zepp E 7 dana uz jedno punjenje – i zaboravi na potragu za punjačem!