Ulica hrvatskih žrtava 51, 33000 Virovitica
+385 911623066
info@armtech.hr
CLOSE

Jamstvo kvalitete

 

Srebrni nakit ima na sebi žig Zavoda za mjeriteljstvo RH te samim time je potvrđeno da se radi o kvaliteti srebra 925/1000 (u 1000 grama legure nalazi se 925 grama čistog srebra dok ostalo su primjese metala koji daju čvrstoću nakita).

POTVRDA O KVALITETI SREBRNOG NAKITA
Potvrđujemo da je srebrni nakit finoće 925.
Potvrda o ispravnosti finoće nalazi se na svakom srebrenom komadu nakita, ovjereno žigom Hrvatskog zavoda za mjeriteljstvo, te žigom proizvođača, dobavljača.
Za nakit težine manje od 3g nije obavezno ispitivanje i žigosanje.
Upute za korištenje
Srebrni nakit sklon je oksidiranju (nakit požuti/potamni) što je normalna pojava i koja je različitog intenziteta i učestalosti ovisno o kiselosti kože (pH) osobe koja ga nosi.
Srebrni nakit izbjegavajte čuvati u prostorijama sa visokim postotkom vlage (kupaonice i sl.) te u kutijicama s drugom vrstom nakita ( npr. zlato, kirurški čelik, bižuterija i sl.).
Preporuča se skinuti nakit prije kupanja, osobito u bazenima sa termalnom, sumpornom ili visoko kloriranom vodom jer će pojačati intenzitet oksidacije. Kozmetika, lakovi za kosu, parfemi i losioni mogu sadržavati kemikalije koje mogu oštetiti Vaš nakit. Preporučuje se pričekati da se make-up , parfemi i sl. osuše na koži prije stavljanja nakita.
Nakit sa kristalima i merkezitima posebno je osjetljiv zbog svog načina izrade, te ga je poželjno skinuti prije pranja ruku/kupanja.
Preporuča se skinuti nakit prije spavanja pogotovo ogrlice u obliku ˝sajlica˝.
Za čišćenje nakita koristite suhu,mekanu tkaninu. Ne čistite sa kućanskim sredstvima za čišćenje i vodom.
Ako niste zadovoljni, proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 14 dana.
Pisani prigovor potrošača možete poslati elektroničkom poštom sa obaveznom slikom računa gdje su vidljivi svi podaci na sljedeći email:
armtech777@gmail.com

Brza dostava na Vašu adresu

Brza dostava na Vašu adresu

Povrat u 14 dana

Povrat u 14 dana

Posjetite nas i na Facebooku

Posjetite nas i na Facebooku

Dobrodošli u ARMtech web trgovinu! Prijavite se za početak kupovine. Ako ste novi korisnik, Registrirajte se →

0