Ulica hrvatskih žrtava 51, 33000 Virovitica
+385 911623066
info@armtech.hr
CLOSE

Izjava o privatnosti

Zaštita privatnosti

IZJAVA O PRIVATNOSTI I POVJERLJIVOSTI OSOBNIH PODATAKA

Izjava o privatnosti je sastavni dio Uvjeta poslovanja poduzeća ARMtech j.d.o.o. te se odnosi na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste na stranicama www.armtech.hr te u kojim uvjetima i kome ih otkrivamo. Vaše podatke prije svega čuvamo te im možete uvijek pristupiti, promijeniti ili ih u potpunosti ukloniti.

Podatke prikupljamo, obrađujemo i čuvamo kako bi se pobrinuli da Vaše iskustvo korištenja stranice bude što ugodnije, a sigurnost podataka na najvišoj razini. To smo proveli koristeći najsuvremenije enkripcijske metode.

U svrhu potpune transparentnosti i maksimalne sigurnosti prilikom korištenja naših stranica molimo kupce da pažljivo pročitaju ovu izjavu. Ukoliko se slažete s izjavom, elektroničkom potvrdom se podrazumijeva da ste razumjeli naše Uvjete poslovanja te nam dajete privolu za prikupljanje, obradu i dijeljenje podataka u skladu s ovom izjavom i zakonskim odredbama.

Izjava o privatnosti poduzeća ARMtech j.d.o.o. se može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavom na stranici www.armtech.hr te izmjene stupaju na snagu po samoj objavi na stranicama te zbog toga razloga molimo kupce da periodično provjere stranicu o eventualnim izmjenama Uvjeta poslovanja jer neće biti direktno obaviješteni o promjenama.

Registracijom na stranicama www.armtech.hr od Vas tražimo neke podatke. Podatke koje tražimo od Vas putem registracije koristimo kako bi pružili kvalitetniju uslugu te za potrebe istraživanja tržišta i rješavanje reklamacija i sporova.
Dodatne podatke možemo tražiti u slučaju rezervacija robe ili naručivanja usluge gdje trebamo podatke nositelja rezervacije ili naručitelja usluge.

ARMtech j.d.o.o. će prema potrebama, odnosno kada to situacija zahtjeva podijeliti osobne podatke kupca. Situacije u kojima je to potrebno su:

Usluge distribucije robe s kojim ARMtech j.d.o.o. u ugovorenom odnosu te su ispunjeni uvjeti zaštite osobnih podataka unutar pravnih okvira.
Usluga ovlaštenog servisa u slučaju prigovora ili reklamacije kupca te je nužno provesti pregled ili servisiranje opreme koju je kupac kupio od strane poduzeća ARMtech j.d.o.o.
Usluga naplate putem kreditnih i debitnih kartica na e-trgovini poduzeća ARMtech j.d.o.o.. U slučaju dijeljenja informacija prilikom kartičnog plaćanja pružatelj usluge kartične naplate dužan je čuvati podatke sukladno pravnim okvirima, te pohranjivati iste kako bi zadovoljio najviši stupanj zaštite, pohrane i obrade podataka.
Sukladno uslugama distribucije partneri s kojima je ARMtech j.d.o.o. u ugovorenom odnosu ima pravo od kupca zatražiti na uvid njegovu osobnu iskaznicu u trenutku isporuke pošiljke. U slučaju da kupac ne posjeduje osobnu iskaznicu, ili drugi odgovarajući identifikacijski dokument, te nije moguće ustvrditi identitet osobe dostavljač ima pravo odbiti uručenje pošiljke.

U svrhu osiguravanja kvalitetnog korištenja naše stranice koristimo se raznim suvremenim tehnologijama i alatima. Jedni od tih alata i tehnologija su kolačići. Kolačići (eng. cookies) predstavljaju skup informacija koji se pohranjuje na osobno računalo u trenutku pregledavanja internetske stranice. Svrha kolačića je pohraniti informacije o nekim Vašim postavkama i ponašanju na internetu. Osim jednostavnih informacija, kolačići mogu pohraniti i veliki broj osobnih informacija poput imena te adrese elektroničke pošte, no za isto morate dati suglasnost kako bi se pohranilo. Ukoliko isto niste omogućili, kolačići neće moći pristupiti datotekama i podacima. Iako radnje pohrane i slanja kolačića Vama nisu vidljive njih je moguće kroz postavke internetskog preglednika izbrisati ili postaviti automatsko prihvaćanje ili odbijanje kolačića. Postoje dvije vrste kolačića a to su privremeni i trajni kolačići. Privremeni kolačići se pohranjuju na računalu te se po zatvaranju web preglednika automatski brišu. Trajni kolačići ostaju pohranjeni u Vašem wweb pregledniku čak i po zatvaranju no obično imaju rok isteka. Najćešće se pohranjuju informacije koje bi olakšale pristup registriranim korisnicima što rezultira mogućnostima da korisnik bude zapamćen, odnosno da se ne mora svaki put iznova prijavljivati.

Davanjem privole i prijavljivanjem na našu newsletter listu dajete nam dopuštenje da Vas kontaktiramo u marketinške i informativne svrhe koje mogu uključiti slanje elektroničke pošte. Pobrinuti ćemo se da informacije koje šaljemo budu u skladu s Vašim interesima i općenito korisnim informacijama za Vas kao našeg vjernog kupca. U slučaju da ne želite da Vas više kontaktiramo s newsletterom dovoljno se odjaviti s istog pritiskom na link „Odjava“.

Važno je znati da u bilo kojem trenutku, u potpunosti ili djelomice, besplatno i bez ikakvog objašnjenja možete odustati od dane privole opozvati svoj pristanak na aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama. Svoje pravo na pristup, ispravak, zaborav, ograničenje, prigovor i informiranost elektroničkom poštom na adresu info@armtech.hr.

U slučaju kršenja privatnosti podataka ili narušenja integriteta podataka unutar naše ili baze nekog od naših ugovorenih partnera obavijestiti ćemo nadležna tijela te sve relevantne osobe u roku 72 sata od nastalog prekršaja.

Brza dostava na Vašu adresu

Brza dostava na Vašu adresu

Povrat u 14 dana

Povrat u 14 dana

Posjetite nas i na Facebooku

Posjetite nas i na Facebooku

Dobrodošli u ARMtech web trgovinu! Prijavite se za početak kupovine. Ako ste novi korisnik, Registrirajte se →

0